Homestyling/Homestaging

HOMESTYLING/HOMESTAGING

Genom att rensa bort, flytta om och inreda med nya möbler skapar vi en luftig och neutral miljö. Det gör ditt hem till en lättsåld, attraktiv bostad inför försäljning och visning. Vi arbetar med alla slags bostäder, från slott till koja och med eller utan befintligt bohag.

I vårt team finns skickliga fotografer, som håller mäklarfirmors standard. Fotograferna arbetar nära stylisterna för att få till så bra bilder som möjligt. Vi tar del av ditt nuvarande möblemang och inventerar övrig inredning för att exponera bostadens bästa sidor och stylar även om balkonger och tomma bostäder så de blir riktigt inbjudande.

Boka gärna en kostnadsfri konsultation, så kan vi gemensamt arbeta fram en lösning som passar just dig och din bostad. Vi ger även konsultationer till kunder som vill styla själv. En konsultation tar ca 45 minuter där vi går igenom enkla åtgärder du kan göra själv. Det kan vara mycket att ta in på en gång men dagen därpå skickar vi en guide med all information samt inspirationsbilder och förslag på inköpsställen. Allt för att göra processen så lätt för dig som möjligt.

Såhär stylar vi!

Låt dig inspireras av bilder på tidigare styling projekt! Klicka dig in till vårat galleri här.

Läs mer här

Den perfekta tavlan

Vet du att all vår konst är till salu? Kika i vår shop, eller kontakta oss för att beställa efter egna önskemål!

Läs mer här

HAR DU NÅGRA FUNDERINGAR?

Vi ringer dig.