Om Hemisfär

Om Hemisfär

Hemisfär är en marknadsledande homestyling- och inredningskonsult med bas i Malmö. Våra erfarna och kunniga inredningsexperter hjälper dagligen företag och privatpersoner med inredning och styling inför försäljning, genom att lyfta fram detaljer, färg, form och rymd på ett sätt som gör rummet attraktivt.

Vi är mycket stolta över att ha så nöjda kunder, och glada att få möjligheten att jobba både med medvetna privatpersoner och stora varumärken som vill åt det där unika – förmågan att lyfta fram den speciella karaktären i varje rum. Stora känslor och intryck kräver små, erfarna expertteam som ser till att varje detalj fyller sitt syfte, så att dina rum inte ser ut som alla andras.

Allt vi gör, gör vi utifrån ett helhetstänk. Vi ser till att alla dimensioner av dina rum samverkar för att skapa helhet – den där känslan som du och dina köpare söker.

Ledande katalogstyling och inredningstips

Till skillnad från traditionella inredningskonsulter kan Hemisfär ta ett helhetsgrepp kring styling och inredning för att få ditt objekt sålt. Det innebär att du kan få hjälp med allt från produkt- och katalogstyling, redaktionellt material och inredningstips – vi kan design både av rum och produkt.

Vi hoppas att du ska bli lika nöjd med oss som våra kunder är. Att våra kunder ofta stannar hos oss och utvecklar en nära relation, ser vi som det bästa betyget vi kan få!


Har du några funderingar?