Homestyling / Homestaging

HOMESTYLING OCH INREDNING

Hemisfär stylar din bostad eller lokal så att den blir lättsåld och attraktiv inför visning och försäljning. Nyckeln till en bra affär till önskat pris är att förmedla rätt känsla – en stilsäker helhet där alla detaljer samverkar i harmoni. Därför rensar vi bort, flyttar om och inreder trendmedvetet för att skapa luft, rymd och känsla.

När du lämnar över nyckeln till oss kan du vara trygg i att dina rum genomgår en förstklassig styling. Vi har förmånen att få vara utvalda att samarbeta med en rad marknadsledande varumärken, och vi inreder med high end-design och snittblommor beställda direkt från Holland.

Med varsam hand ger vi din bostad en finish som få andra kan leva upp till – och dammar av och spacklar igen efter oss. Din bostad är i trygga och kreativa händer med oss.

Boka en konsultation

Vill du veta vad vi kan göra för dig? Välkommen att boka en konsultation hos oss, så diskuterar vi en lösning för just dig och din bostad – även när du själv vill sköta stylingen.

En konsultation tar mellan 45 minuter och 1,5 timme beroende på hur stor din bostad är. Då går vi igenom enklare saker du kan göra själv. Efteråt får du en guide med information, inspirationsbilder och förslag på inköpsställen – så att du kan komma igång så enkelt som möjligt.

Kom ihåg: Allt handlar om känslan. Känslan vi förmedlar i dina rum är helt avgörande för hur snabbt och enkelt din bostad blir såld till önskat pris.

Skickliga fotografer för mäklarbilder

Hemisfär har många års erfarenhet av produktfotografering och mäklarfotografering. Vi vet vilka vinklar som fotograferas, och kan hjälpa dig med hur du bör gå tillväga med styling och möblering inför en fotografering.

Du får även en broschyr med checklistor att följa för varje rum – allt för att underlätta för dig och göra homestylingen roligare.

Du kan också anlita Hemisfärs egna fotografer, som fångar dina rum ur den bästa vinkeln. Vi håller samma standard som mäklarfirmor men kan jobba nära stylisterna på ett annat sätt för att ta de perfekta bilderna.

Tips på framgångsrika mäklare

Vill du även ha tips på mäklare? Vi arbetar oberoende, men kan förmedla kontakt till ett flertal skickliga namn på vassa mäklare i Malmö med omnejd.

Du kan sedan själv bilda dig en uppfattning om vem som kan ge dig bästa möjliga slutresultat.