Privata hem

INREDNING OCH STYLING AV DITT HEM

Att få till den där ombonade, sköna hemkänslan i sann Skandinavisk ton är något många tycker är svårt, men som blir oemotståndligt när det träffar rätt. Hemisfär hjälper dig med inredning, styling och personlig rådgivning kring ditt hem så att det blir så attraktivt som möjligt.

Det första intrycket är helt avgörande för vilken känsla ditt hem inger. När du anlitar Hemisfär går vi igenom allt från färgsättning och textilier till val av möbler och belysning, för att hitta ett inredningskoncept som lyfter fram det bästa hos din bostad.

Kanske fångar vi in det solvarma ljusinsläppet från runda valv och fönster, eller skapar dämpat lugn med naturnära toner. Vi jobbar med utvalda nyckelföremål och handplockade dekorationer.

Tavlor kan också fungera som nyckelelement för att rama in och framhäva olika dimensioner av ditt rum. Vi kan hjälpa dig med inköp av konst och antikviteter i alla prisklasser, eller lägga beställningar på egendesignad konst som våra konstnärer och designers skapar åt dig enligt önskemål.

Resultatet blir att du ser din bostad med helt nya ögon, och kan känna dig stolt och trygg med ditt hem. Inredning ska vara roligt och ge dig inspiration och nya insikter, oavsett storleken på din bostad eller din budget.


Skräddarsytt inrednings­koncept

När du har fått ett inrednings- och stylingförslag från oss kan vi hjälpa dig att förverkliga inredningsidéerna. Vi tar ett uppföljningssamtal där vi diskuterar dina tankar och önskemål mer konkret, och du får en offert.

När du godkänner offerten tar vi fram ett inrednings- och stylingförslag till dig med planlösning och möbleringsplan i form av 3D-ritningar, moodboard med produkter och dekoration samt information om priser och leverantörer. Resultatet blir en färdig plan och inköpslista.

Vi kan även hjälpa dig att genomföra inköpen och färdigställa inredningen på plats hemma hos dig. Resultatet blir då ett professionellt stylat och nyinrett hem.