Privata hem

INREDNING OCH STYLING AV DITT HEM

Att få till den där ombonade, sköna hemkänslan i sann Skandinavisk ton är något många tycker är svårt, men som blir oemotståndligt när det träffar rätt. Hemisfär hjälper dig med inredning, styling och personlig rådgivning kring ditt hem så att det blir så attraktivt som möjligt.

Det första intrycket är helt avgörande för vilken känsla ditt hem inger. När du anlitar Hemisfär går vi igenom allt från färgsättning och textilier till val av möbler och belysning, för att hitta ett inredningskoncept som lyfter fram det bästa hos din bostad.

Kanske fångar vi in det solvarma ljusinsläppet från runda valv och fönster, eller skapar dämpat lugn med naturnära toner. Vi jobbar med utvalda nyckelföremål och handplockade dekorationer – ta gärna en titt i vår webbshop för inspiration.

Tavlor kan också fungera som nyckelelement för att rama in och framhäva olika dimensioner av ditt rum. Vi kan hjälpa dig med inköp av konst och antikviteter i alla prisklasser, eller lägga beställningar på egendesignad konst som våra konstnärer och designers skapar åt dig enligt önskemål.

Resultatet blir att du ser din bostad med helt nya ögon, och kan känna dig stolt och trygg med ditt hem. Inredning ska vara roligt och ge dig inspiration och nya insikter, oavsett storleken på din bostad eller din budget.


Hembesök och inspirations­möte

När din bostad ska stylas och inredas träffas vi först för ett inspirationsmöte. Vi gör då ett hembesök hos dig och går igenom ditt hem tillsammans, rum för rum, och diskuterar möjligheter, styling och inredningstips. Du får också förslag på inköp du kan göra för att förhöja känslan och värdet på din bostad.

Mötet tar ca en timme.

Skräddarsytt inrednings­koncept

När du har fått ett inrednings- och stylingförslag från oss kan vi hjälpa dig att förverkliga inredningsidéerna. Vi tar ett uppföljningssamtal där vi diskuterar dina tankar och önskemål mer konkret, och du får en offert.

När du godkänner offerten tar vi fram ett inrednings- och stylingförslag till dig med planlösning och möbleringsplan i form av 3D-ritningar, moodboard med produkter och dekoration samt information om priser och leverantörer. Resultatet blir en färdig plan och inköpslista.

Vi kan även hjälpa dig att genomföra inköpen och färdigställa inredningen på plats hemma hos dig. Resultatet blir då ett professionellt stylat och nyinrett hem.

Rådgivning och inrednings­hjälp online

Få personlig rådgivning av våra professionella stylister och inredningskonsulter över nätet.

Utifrån en planritning, foton och inspirationsbilder som du skickar till oss tar vi fram konkreta förslag på styling och inredning för din bostad. Det kan vara ett utvalt rum eller hela hemmet. Vi går igenom inredningsförslaget tillsammans med dig över telefon eller Skype.