FÖRETAG

INREDNING OCH STYLING FÖR FÖRETAG

Låt rummet sälja ditt varumärke så fort din medarbetare eller kund kliver över tröskeln. Vi hjälper dig med styling och inredning av dina företagslokaler och kontor för att förmedla ditt erbjudande till din målgrupp och marknad – så att du sticker ut bland konkurrenterna.

Hemisfärs stylister och inredningskonsulter har lång erfarenhet av att styla och inreda kommersiella lokaler, och nära 20 års erfarenhet av designarbete inom reklambranschen. Vi inreder och stylar både kontor, butiker och visningsbostäder och hjälper till med montrar och produktfotografering.

När du anlitar oss kan du få hjälp med hela processen som tydligt positionerar ditt varumärke på plats – styling, fotografering, bildredigering, grafisk formgivning, tryckt eller digitalt säljmaterial samt koordinering av hela projekt. Vi vet hur olika element samspelar för att framhäva produkter, och stylar utifrån ett medvetet kampanjtänk.


Inredning och styling av kontor

Få hjälp av våra professionella stylister och inredningskonsulter för att få ditt kontor att snabbt och tydligt kommunicera företagets image. Vi utgår ifrån dina målgrupper, marknader och kunskap om dina konkurrenter när vi ger dig skräddarsydda stylingtips och inredningsförslag, så att dina kunder och personal ska trivas. Du kommer att se ditt kontor med helt nya ögon – precis som dina medarbetare kommer att göra.

Inredning och styling av butik eller monter

I butik handlar inredning om att snabbt inspirera kunden. Hemisfärs stylister hjälper dig att utforma din butik och att exponera dina varor på ett sätt som gör att du kan dra nytta av varje givet säljtillfälle. Vi ser till att miljön framhäver dina produkter på ett estetiskt och lättillgängligt sätt, så att du kan fånga kundens intresse och skapa ett “vill ha!”-begär direkt.

Hemisfär har även ett nära samarbete med utvalda hantverkare i Malmö för kreativt monterbygge. Bara fantasin sätter gränser när vi framhäver dina produkter – hjälp oss hjälpa dig att göra ett starkt intryck.

Produkt- och katalogstyling

Sälj dina produkter och tjänster med professionella produktbilder och tilltalande kataloger. En riktigt bra produktbild fångar inte bara din kunds uppmärksamhet – den skapar förtroendet som får kunden att välja ditt företag framför konkurrenten även när ni erbjuder samma produkt eller tjänst.

Hemisfär har en unik erfarenhet av grafisk design och tryckmaterial både för den svenska marknaden och på internationell nivå. Vi jobbar medvetet med bildkomposition och ljussättning i foto, och kan hjälpa dig att ta fram grafiskt material till hemsidor, press och sociala medier.

Rådgivning och inredningshjälp online

Få personlig rådgivning av våra professionella stylister och inredningskonsulter över nätet.
Utifrån en planritning, foton och inspirationsbilder som du skickar till oss tar vi fram ett konkret förslag på styling och inredning för ditt företag.

Vi går igenom inredningsförslaget tillsammans med dig över telefon eller Skype.